Skip to content

De fotograaf

 

Orhan Sahin

Even kennismaken…”Mijn naam is Orhan Sahin, geboren in Kampen en 44 lentes jong. Ik ben gediplomeerd vakfotograaf, mijn fotografieopleiding heb ik voltooid aan de Fotovakschool te Amsterdam. Ik werk nu geruime tijd als freelance fotograaf vanuit Amstelveen”.

 

Na mijn HBO opleiding Personeel en Arbeid te Groningen heb ik gewerkt als recruiter en arbeidsbemiddelaar. Ik zorgde ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek terechtkwam. Dit principe was ook voor mij geldig toen ik mij steeds meer liet leiden door de fotografie. Door de focus te leggen op mijn passie en op mijn kwaliteiten heb ik bewust de keuze gemaakt om als beroepsfotograaf aan de slag te gaan.

Mijn drijfveer ligt in het zo aantrekkelijk mogelijk vastleggen van een persoon, model, merk of bedrijf zodat de foto’s kracht uitstralen, stijlvol zijn en onderscheidend werken. Ik doe dit met veel plezier en toewijding.

 

Op aanvraag bedien ik ook de particuliere markt. Voor stijlvolle bruidsfotografie en spontane (familie) portretten bezoek mijn website jouwbruidsfoto.nl

Voor fotografisch kunstwerk aan uw muur (canvas/hout/aluminium etc.) klik op http://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/Orhan-Sahin/13944