Skip to content

Over mij

Na mijn HBO opleiding Personeel en Arbeid in Groningen heb ik lange tijd gewerkt als recruiter en arbeidsbemiddelaar. Ik zorgde er mede voor dat de juiste persoon op de juiste plek terechtkwam. Dit principe was ook voor mij geldig toen ik mij steeds meer liet leiden door de fotografie. Door de focus te leggen op mijn passie en op mijn kwaliteiten heb ik bewust de keuze gemaakt om een loopbaanswitch te maken en als beroepsfotograaf aan de slag te gaan.

Mijn passie is om onderwerpen zo mooi mogelijk in beeld te brengen (estethiek) en de zintuigen te prikkelen. Daarnaast zorg ik ervoor dat mijn beelden ook praktisch van nut zijn. Mijn missie als beeldmaker is dat ik mensen en organisaties wil verrijken met beelden die kracht uitstralen, stijlvol zijn en onderscheidend werken.

Even kennismaken…“Mijn naam is Orhan Sahin, geboren in Kampen en 47 lentes jong. Ik ben opgeleid tot erkend vakfotograaf aan de Fotovakschool te Amsterdam (2012). Ik werk nu geruime tijd als freelance fotograaf vanuit Amstelveen”.