Skip to content

Event

Eventfotografie

Door de jaren heen heb ik vele (zakelijke) evenementen gefotografeerd en heb ik mij vakkundig gemaakt om de juiste momenten vast te leggen bij het mooiste licht. Eventfotografie is reportagefotografie waarbij het verhaal en de boodschap van een evenement in beelden wordt gepresenteerd. Tijdens een event ben ik continu aan het observeren en alert zonder dat ik voortdurend op de voorgrond treedt.

  • Je wilt graag een (sfeer)impressie van een personeelsevent, congres, ondernemersborrel, een opening of productlancering of een andersoortig zakelijk evenement;
  • Als het enthousiasme van je medewerkers en de bezoekers in beeld gebracht moet worden;
  • Je wilt een consistent en¬†professioneel beeld van je organisatie uitdragen voor je PR;
  • De foto’s kunnen worden gebruikt door de media, door PR bureaus, voor je eigen website en last but not least de sociale media.

Tarieven

Op basis van de werkzaamheden die verricht moeten worden zal ik een prijsopgave opstellen. Bel of mail mij voor meer informatie.

Tarieven exclusief 21% btw.

Reis- en parkeerkosten:
– Vergoeding in de reiskosten van 0,19 cent per kilometer vanaf Klipper 10, Amstelveen.
– Vergoeding van (eventuele) parkeerkosten.

  • “For the first time, we asked Orhan to take pictures at one of our in-house events. He was a pleasure to have around as a photographer; being almost invisible, but in spite of that capturing the right moments to hold on to later. Orhan, thank you! We look forward to working with you again.” – Dennis van Osch, Manager Creative Studios, Eichholtz B.V.

 

  • “Wij laten regelmatig onze business events fotograferen door Orhan. De samenwerking verloopt altijd erg prettig. Orhan is ontzettend aardig en bescheiden maar bovenal zeer vakkundig. In elke omgeving, in de buitenlucht of binnen, weet hij ons elke keer weer te verrassen met het eindresultaat. Wij bevelen Orhan Sahin dan ook van harte aan als fotograaf” – Darshan Sloot, Directeur Ondernemersvereniging Amstelveen.

 

  • “Heel fijn met Orhan samengewerkt tijdens Amstelveen in 24Hrs. Vanuit Visit Amstelveen hebben wij hem gevraagd mooie sfeerbeelden te schieten van het evenement. Dit is goed gelukt! De foto’s zijn heel mooi geworden en waren snel geleverd. De communicatie liep goed en Orhan is een positief en prettig persoon om mee samen te werken”. Robin van Leeuwen- Projectmanager Economische Zaken, Gemeente Amstelveen