Skip to content

Event

Eventfotografie

Door de jaren heen heb ik vele (zakelijke) evenementen gefotografeerd en heb mij vakkundig gemaakt om het juiste moment vast te leggen in het mooiste licht. Eventfotografie is reportagefotografie waarbij het verhaal en de boodschap van een evenement in beelden wordt samengevat. Tijdens een event dien je als fotograaf goed en continu te observeren en alert zijn zonder dat je voortduren op de voorgrond treedt.

Wanneer is zakelijke eventfotografie nodig?

  • U wilt graag een (sfeer)impressie van een congres, ondernemersborrel, een opening of productlancering of een andersoortig zakelijk evenement;
  • Als het enthousiasme van uw medewerkers en de bezoekers in beeld gebracht moet worden;
  • U wilt een consistent en¬†professioneel beeld van uw organisatie uitdragen voor uw PR;
  • De foto’s kunnen worden gebruikt door de media, door PR bureaus, voor het internet, sociale media en voor de eigen intranetsite.

Bel me of stuur mij een email voor het tarief voor uw event.


  • “For the first time, we asked Orhan to take pictures at one of our in-house events. He was a pleasure to have around as a photographer; being almost invisible, but in spite of that capturing the right moments to hold on to later. Orhan, thank you! We look forward to working with you again.” – Dennis van Osch, Manager Creative Studios, Eichholtz B.V.

 

  • “Wij laten regelmatig onze business events fotograferen door Orhan. De samenwerking verloopt altijd erg prettig. Orhan is ontzettend aardig en bescheiden maar bovenal zeer vakkundig. In elke omgeving, in de buitenlucht of binnen, weet hij ons elke keer weer te verrassen met het eindresultaat. Wij bevelen Orhan Sahin dan ook van harte aan als fotograaf” – Darshan Sloot, Directeur Ondernemersvereniging Amstelveen