Skip to content

Event

Eventfotografie

Door de jaren heen heb ik vele (zakelijke) evenementen gefotografeerd en heb mij vakkundig gemaakt om het juiste moment vast te leggen in het mooiste licht. Eventfotografie is reportagefotografie waarbij het verhaal en de boodschap van een evenement in beelden wordt samengevat. Tijdens een event ben ik als fotograaf continu aan het observeren en alert zonder dat ik voortdurend op de voorgrond treedt.

Wanneer is zakelijke eventfotografie nodig?

  • Je wilt graag een (sfeer)impressie van een congres, ondernemersborrel, een opening of productlancering of een andersoortig zakelijk evenement;
  • Als het enthousiasme van je medewerkers en de bezoekers in beeld gebracht moet worden;
  • Je wilt een consistent en¬†professioneel beeld van uw organisatie uitdragen voor uw PR;
  • De foto’s kunnen worden gebruikt door de media, door PR bureaus, voor het internet, sociale media en voor de eigen intranetsite.

Bel 06- 15664936  of stuur een email naar mail@orhansahin.nl voor het tarief van je event.


  • “For the first time, we asked Orhan to take pictures at one of our in-house events. He was a pleasure to have around as a photographer; being almost invisible, but in spite of that capturing the right moments to hold on to later. Orhan, thank you! We look forward to working with you again.” – Dennis van Osch, Manager Creative Studios, Eichholtz B.V.

 

  • “Wij laten regelmatig onze business events fotograferen door Orhan. De samenwerking verloopt altijd erg prettig. Orhan is ontzettend aardig en bescheiden maar bovenal zeer vakkundig. In elke omgeving, in de buitenlucht of binnen, weet hij ons elke keer weer te verrassen met het eindresultaat. Wij bevelen Orhan Sahin dan ook van harte aan als fotograaf” – Darshan Sloot, Directeur Ondernemersvereniging Amstelveen