Skip to content

Food

De gerechten die met veel liefde zijn bereid wil je natuurlijk op een mooie manier laten fotograferen.  Klanten krijgen zo een goed beeld hoe het eten er uitziet. Daarnaast prikkelen de foto’s de zintuigen; De interesse is gewekt en een smakelijk avontuur wacht de klant…

Door gebruik te maken van high-end foto-apparatuur, zorg te dragen voor het mooiste licht maak ik foto’s die om op te eten zijn. Hierbij neem ik de ervaring mee van meer dan 80 restaurants waarvoor ik de fotografie reeds heb verricht.

Als restaurant wil je wellicht meer dan de foto’s van het eten en drinken. Zoals hoe je restaurant eruit ziet van binnen en van buiten (interieur- en exterieurfotografie).  Of hoe het eten wordt voorbereid, de interactie tussen medewerkers en klanten en sfeerbeelden van klanten aan tafel; Kort samengevat sfeer- en belevingfotografie.

U kunt de foto’s gebruiken voor uw website, digitale menukaart, allerlei sociale media zoals Facebook en Instagram en prints (menukaarten/reclame-uitingen).

De tarievenlijst van Foodfotografie, Interieur- en exterieurfotografie en Sfeer-en belevingfotografie is op te vragen via mail@orhansahin.nl