Skip to content

Reclame

Bij reclamefotografie gaat het om het leveren van beelden die een dienst, product of denkbeeld aanprijzen. De fotografie maakt onderdeel uit van de communicatie naar de klant. Communicatie concepten worden gevisualiseerd en hierbij wordt bewust gebruik gemaakt van uitstraling en imago.

Voorbeelden van reclamefotografie:
1 . Foto’s die als doel hebben de kijker te verleiden tot een actie (vaak een aankoop) of een boodschap verbeelden;
2. Sfeer- en belevingsfoto’s die je kan verbinden aan merk of organisatie. Bijvoorbeeld een foto van een romantisch stel die aan het flaneren is; Het beeld roept bij de kijker gevoelens op als genieten en samen zijn. Dit past dan goed bij wat bijvoorbeeld een hotel te bieden heeft;
3. Foto’s van werkprocessen of van medewerkers die aan het werk zijn, zo aantrekkelijk mogelijk presenteren; het doel is om de kijker te laten zien wat men doet en waar men voor staat.
Ik heb zowel ervaring met het werken met professionele modellen als met medewerkers die model staan voor de foto’s.┬áVerder heb ik meerdere opdrachten voor verschillende branches verricht op locatie (waarbij locatiescout van groot belang is) en in de studio.
Voor meer informatie en een offerte op maat, bel mij op 06-15 66 49 36, of stuur een email naar mail@orhansahin.nl.